OMGEVING

BELEEF ZAANSTAD

Het Zaantheater is hét podium voor de Zaanstreek en omstreken en biedt een groot, gevarieerd aanbod. Van cabaret tot opera, van dans tot musical, van concerten tot toneelstukken, van internationale shows tot jeugdvoorstellingen: er is voor iedereen iets te beleven in het mooie, moderne gebouw aan de Zaan.
Beleef de Zaanstreek optimaal in het modern en eigentijdse gebouw van het Zaans Museum, gelegen bij de Zaanse Schans. Hier komen de molens, industrie en de karakteristieke no-nonsense mentaliteit weer helemaal tot leven.
rsz_1dovile-ramoskaite-x8rdsfn2dpy-unsplash
Ontdek de Zaanstreek op de fiets of te voet. Verschillende unieke fiets- en wandelroutes voert u langs bijzondere plekken in deze prachtige omgeving. Zoals bijvoorbeeld de Monet route , Het Czaar Peter huis of Zaans trots de Zaanse Schans waar tradities tot leven komen.

BELEEF AMSTERDAM

artis_hoofdentree_ingang_adelaars_r_1920x1080.jpg__1920x1080_q85_subject_location-1023,731_subsampling-2
Artis is de dierentuin van Amsterdam, en de oudste dierentuin van Nederland, gelegen in de Plantagebuurt. De ingang bevindt zich aan de Plantage Kerklaan.
Rijksmuseum2014 John Lewis Marshall
Het Rijksmuseum in Amsterdam is een van de 16 rijksmusea in Nederland. De collectie biedt een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis met onder andere werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals.
heineken-experience_4967_xl

Geboren in Amsterdam, getogen door de wereld! Speciaal voor Heineken-fans zoals jij is onze allereerste brouwerij omgebouwd tot een sensationele interactieve rondleiding door de dynamische wereld van Heineken.

manzossuites_standaard1

VIND ONS

Dam 7
1506 BC, Zaandam

CONTACT

Info@manzosuites.nl
075 210 47 00