ARRANGEMENTEN

ARRANGEMENTEN

BRUIDSSUITE

Zeg ‘I do’ tegen ons bruidssuite arrangement. Samen verblijven in onze prachtige Loft Suite die voldoet aan de romantische wensen van de Newly Weds.

Aanvullende opties:

Frietzak met mayo bij aankomst (de kater komt later) €4,00

PLEASURE BOX

Wij willen uw verblijf graag extra speciaal maken met onze Pleasure box. Een box gevuld met erotische speeltjes en gadgets om uw intieme momenten extra spannend te maken. Als u de box eenmaal gekocht heeft, is de inhoud van u!

Pleasure box: €75,00

Wilt u dat wij voor aankomst een box voor u klaarleggen in uw suite? Geef de box als extra optie aan bij uw boeking!

VERSIERING

Heeft u iets speciaals te vieren? Of misschien wilt u iemand verrassen? Wij bieden twee verschillende versieringen aan. U kunt de romantische- of verjaardagsversiering voor €15,00 bestellen. Uw versiering en een klein flesje Prosecco zullen wij voor aankomst voor u klaar zetten!

Romantisch pakket €25,00

Voor de gelukkige stelletjes, verliefde koppels en lovers in spé hebben wij een speciaal arrangement. Verras uw geliefde met een romantisch pakket! Wij zorgen ervoor dat uw suite een romantische twist krijgt!

Het romantische pakket bevat:

Verjaardagspakket €25,00

 Speciaal voor de birthday boy of birthday girl hebben wij een feestelijk pakket. Om uw verblijf extra feestelijk te maken versieren wij uw suite speciaal voor de jarige job.

Het verjaardagspakket bevat:

VIND ONS

Dam 7
1506 BC, Zaandam

CONTACT

Info@manzosuites.nl
088 809 0500