In het hart van de Zaanstreek maar om de hoek van Amsterdam.

Manzo’s Suites is de perfecte uitvalbasis voor een weekendje weg in Zaandam of Amsterdam, het ligt in het hart van de Zaanstreek maar om de hoek van Amsterdam. Wat is er te doen in Zaandam? Genoeg! Wandel of fiets langs de culturele Zaanse spots zoals de Zaanse Schans, het Czaar Peter huis en de Monet kunstroute. Of per auto, het openbaar vervoer of op de fiets gemakkelijk naar Amsterdam Centraal.

BELEEF ZAANSTREEK

BELEEF AMSTERDAM

Zaantheater

omgeving-zaandam-manzo-suites-hotel-theater-zaanHet Zaantheater is hét podium voor de Zaanstreek en omstreken en biedt een groot, gevarieerd aanbod. Van cabaret tot opera, van dans tot musical, van concerten tot toneelstukken, van internationale shows tot jeugdvoorstellingen: er is voor iedereen iets te beleven in het mooie, moderne gebouw aan de Zaan.

Artis

omgeving-zaandam-manzo-suites-hotelArtis is de dierentuin van Amsterdam, en de oudste dierentuin van Nederland, gelegen in de Plantagebuurt. De ingang bevindt zich aan de Plantage Kerklaan.

Museum

omgeving-zaandam-manzo-suites-hotel-omgeving-zaans-musseum

Beleef de Zaanstreek optimaal in het modern en eigentijdse gebouw van het Zaans Museum gelegen bij de Zaanse Schans. Hier komen de molens, de industrie en de karakteristieke no-nonsense mentaliteit weer helemaal tot leven.

RIJKSMUSEUM

omgeving-zaandam-manzo-suites-hotelHet Rijksmuseum in Amsterdam is een van de 16 rijksmusea in Nederland. De collectie biedt een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis met onder andere werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals.

Fietsroutes

omgeving-zaandam-manzo-suites-hotelOntdek de Zaanstreek op de fiets of te voet. Verschillende unieke fiets- en wandelroutes voert u langs bijzondere plekken in deze prachtige omgeving. Zoals bijvoorbeeld de Monet route , Het Czaar Peter huis of Zaans trots de Zaanse Schans  waar tradities tot leven komen.

HEINEKEN EXPERIENCE

omgeving-zaandam-manzo-suites-hotelGeboren in Amsterdam, getogen door de wereld! Speciaal voor Heineken-fans zoals jij is onze allereerste brouwerij omgebouwd tot een sensationele interactieve rondleiding door de dynamische wereld van Heineken.