Loft Suites

Onze Loft Suites gelegen aan de achterzijde van het hotel in Zaandam. De Loft Suites bieden met hun 38m2 een zee aan ruimte en biedt onze gasten luxe en warmte en heeft ieder een eigen uitstraling.

De kamers zijn voorzien van king-size bed met 300 thread-count en 100% katoen bedlinnen. De Loft Suites bieden als faciliteiten een oversized smart tv, uitstekende gratis Wi-Fi individueel regelbare airconditioning, bureau en een ruime open badkamer. Maar wat hen vooral uniek maakt is een royaal ingebouwd verzonken bad in de vloer midden in de kamer.

City Suites

Onze City Suites liggen aan de voorzijde van het hotel. Vanaf de comfortabele lounge banken aan het raam heeft u een fantastisch uitzicht op de Dam, met haar gezellige barretjes en restaurants.

De City Suites zijn ruim opgezet met ieder een luxe, warme en eigen uitstraling. De kamers zijn voorzien van king-size bed met 300 thread-count en 100% katoen bedlinnen. Aangevuld met een oversized smart tv, uitstekende gratis Wi-Fi individueel regelbare airconditioning, bureau en een ruime open badkamer.